Beskrivning

Säljer en hel del bra vax i detta Tradera utlägg , djäkligt bra maxi ”12 or” och Lp´s, i blandade stilar Synth ( en hel del riktigt rare), Italo, New wave, Disco, Rock, Punk m.m , samt 7 or singlar på slutet i listningen ja en riktig blandning av det mesta, jag har gjort en rensning i min kollektion och dessa är vad jag fann till att avyttra, skicket är mestadels mycket bra, jag har dock inte spelat igenom dem på många år så jag kan ju inte till 100 % garantera det, men jag har granskat alla visuellt iallafall! Jag gör små noteringar om woc ( skrivit på omslag) wol ( skrivet på etiketten ) i de fall de är gjort, om det inte står ngt om detta så är det inget att skriva om .

http://www.tradera.com/item/340427/261096657/moby-dick-songs-from-the-radio-12

Esteban Ruiz website

ESTEBAN RUIZ WEBSITE

esteban ruiz talleres de creatividad para empresas y ejecutivos

TALLERES DE CREATIVIDAD